Ofte stillede spørgsmål

 

SPØRGSMÅL TIL TILMELDING

Hvordan bliver jeg medlem? 

Du bliver medlem ved at tilmelde dig et hold. Klik på Holdoversigt og find et hold, der passer til dig. 

Vi har to sæsoner i Vissenbjerg Gymnastik. En hovedsæson, der som udgangspunkt løber i perioden fra start september til slut marts (enkelte hold kan have træninger i april), samt en sommersæson, der løber fra start april til slut juni. 

Når du tilmelder dig et hold, varer tilmeldingen til foreningen så længe, som holdet træner i den pågældende sæson. Du skal tilmelde dig på ny, hvis du vil fortsætte med at være medlem i den efterfølgende sæson. 

 

Hvornår åbner tilmeldingen? 

Vi åbner for tilmelding til holdene ved sæsonstart for den pågældende sæson. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at tilmelde sig/sit barn inden sæsonstart, da vi har plads til alle, der ønsker at lave gymnastik. 

 

Hvor længe varer min tilmelding til et hold?

Når du tilmelder dig et hold, er det for en sæson ad gangen. Selvom sæsonprogrammet minder om hinanden fra år til år, sker der ofte nogle ændringer i forhold til træningstidspunkter, aldersgrupper, mv., og derfor kan vi ikke overføre din tilmelding fra et hold i en sæson til den efterfølgende sæson. Du skal derfor tilmelde dig på ny, hvis du ønsker at lave gymnastik på holdet igen sæsonen efter. 

 

Kan jeg få en prøvetræning? 

Vi starter altid hovedsæsonen starter med tre åbne træninger (uge 36-38, hvor man frit kan komme og prøve holdene. Ønsker man at gå på holdene skal man være tilmeldt inden fjerde træning.

Ønsker man på et senere tidspunkt i sæsonen af prøve et hold, skal man kontakte holdlederen på det pågældende hold. 

 

 

SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI OG BETALING

Kan jeg få refunderet mit kontingent, hvis jeg stopper i løbet af sæsonen? 

Nej. Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes ikke, hvis man stopper i løbet af sæsonen. Beløbet dækker kontingent, tøj, samt evt. udgifter til forplejning og stævner. 

 

 

SPØRGSMÅL TIL HOLD OG TRÆNINGER

Er der træning i ferierne? 

Nej. Foreningen følger skolernes ferieplan, hvilket vil sige, at der ikke er træning i efterårsferien, juleferien, vinterferien, påskeferien eller på helligdage. Feriere fremgår af kalenderen på hjemmesiden.

 

Hvor foregår træningerne? 

Størstedelen af vores hold træner i Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter (hal 3), og enkelte hold træner i gymnastiksalen på Vissenbjerg Skoler. Af holdbeskrivelserne fremgår det, hvor de enkelte hold træner. Du kan også se de enkelte hold træningslokationer i menuen under foreningen. 

 

Må jeg tilmelde mig /mit barn et hold for en anden aldersgruppe?

Holdenes aldersgrupper er sat med at henblik på at skabe de mest optimale rammer for leg, læring, energi og glæde på holdene. Vi stræber derfor som udgangspunkt efter, at gymnasternes alder ikke afviger fra holdets aldersgruppe. Man kan efter aftale med holdlederen på det pågældende hold afvige fra aldersgruppen. 

Det er helt i orden at tilmelde sig et hold, hvis man har fødselsdag inden for første par måneder af sæsonen og til den tid bliver gammel nok til at gå at passe til holdets aldersgruppe.

 

Må jeg være i hallen/gymnastiksalen med mit barn? 

Som udgangspunkt er alle hold i foreningen uden forældredeltagelse (med undtagelse af forældre/barn). Dette sikrer en større koncentration hos børnene og mere ro i hallen/gymnastiksalen. 

Har dit barn svært ved at komme i gang, kan du tage fat i en af instruktørerne på holdet. Vores minihælpere hjælpeinstruktører vil med glæde tage dit barn i hånden indtil han/hun er blevet tryg ved situationen. 

 

 

SPØRGSMÅL OM INSTRUKTØRERNE

Hvem er holdleder eller instruktør på mit /mit barns hold?

Af holdbeskrivelsen fremgår det, hvem der er instruktører på det pågældende hold. Du kan i menuen under foreningen se instruktører og holdledere i foreningen. 

 

Hvordan forholder foreningen sig til børneattester? 

Ved sæsonstart indhentes der børneattester på alle instruktører, hjælpeinstruktører og bestyrelsesmedlemmer i foreningen. 

 

 

SPØRGSMÅL AF MERE PRAKTISK KARAKTER

Kan jeg ændre i min profil efter oprettelse? 

Ja. Du kan altid ændre dine personlige oplysninger i din eller dit barns profil ved at logge ind i toppen af hjemmesiden. 

 

Skal jeg oprette en profil i mit navn eller mit barns navn? 

Du skal først oprette en profil til dig selv i dit navn og med dine oplysninger, og efterfølgende tilføje dit barn som familiemedlem (klik her for at se, hvordan du gør det). 

 

Hvor kan man se billeder og videoer fra lokalopvisningen? 

Vores billeder fra opvisninger og andre aktiviteter ligger på vores facebookside.